TS Konya'ya lider gidecek

Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan lig lideri Trabzonspor, rakibini yenerek bu zorlu deplasmandan lider olarak dönmeyi hedefliyor. Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Konyaspor ile zorl

TS Konya'ya lider gidecek

Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan lig lideri Trabzonspor, rakibini yenerek bu zorlu deplasmandan lider olarak dönmeyi hedefliyor.

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Konyaspor ile zorlu bir maç yapacaklarını belirterek, ''Geçen hafta Galatasaray karşısında aldığı farklı mağlubiyet Konyaspor'un gerçek gücünü yansıtmıyor. Konyaspor'un iyi bir kadrosu var. Özellikle teknik direktör Giray Bulak'ın göreve gelmesinden sonra daha da iddialı konuma geldiler. Ama Trabzonspor da deplasmanda iyi oynuyor. Amacımız 3 puan alarak lider gideceğimiz Konya'dan lider olarak dönebilmek'' dedi.

Gün geçtikçe yükselen bir performanslarının olduğunu ifade eden Yener, ''Yeni bir ekip olduğumuzdan dolayı zaman geçtikçe, uyum sorununu çözüldükçe daha iyi olacağımızı söylemiştik. Trabzonspor, giderek daha iyi olacak. Elbette kötü oynayacağımız maçlar da olacaktır ama şurası da bir gerçek, Trabzonspor yıldız oyuncularıyla kötü oynadığı maçlarda da galip gelmesini bilecek'' diye konuştu.

-TRANSFER ÇALIŞMALARI-

Yener, devre arasındaki transfer çalışmalarına başladıklarını ve bu konuda önceden de tespitlerinin bulunduğunu kaydederek, şöyle devam etti:
''Bundan sonra da tespitlerimiz devam edecek. Bu yıl Trabzonspor'un yaptığı en güzel işlerden biri, hatasız transferler gerçekleştirmesi. Transferde yüzde 60-70 başarı sağlamak bile iyidir. Biz neredeyse yüzde 100'e yakın başarı sağladık. Bundan sonra yapacağımız yeni transferlerde de yanılgıya düşeceğimizi zannetmiyorum. Ersun Yanal'ın da transferdeki katkıları üst düzeyde. Bu konudaki seçimleri de son derece yerinde. Gündemimizde odaklandığımız hiçbir isim yok. Birçok isim üzerinde araştırma yapıyoruz. Bize verilen isimlerden çok, bizim tespit ettiğimiz isimler üzerinde duruyoruz. Transferde önümüzde 3 aylık bir süre var. Bu sürede yapacağımız araştırmalarla en iyi transferleri yapacağız. Yapacağımız bir yanlış transfer, 5 milyon Avroya mal olabilir. Onun için dikkatli olmak lazım.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler