TS Koleji için destek istendi

Trabzonspor Kulübü hayırsever vatandaşlara yönelik bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Kulübümüzün önem verdiği projeler arasında yer alan Trabzonspor Koleji için hayırsever vatandaşlarımızın katkılarını beklemekteyiz. Bu anlamda k

TS Koleji için destek istendi

Trabzonspor Kulübü hayırsever vatandaşlara yönelik bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Kulübümüzün önem verdiği projeler arasında yer alan Trabzonspor Koleji için hayırsever vatandaşlarımızın katkılarını beklemekteyiz. Bu anlamda kurulacak olan işbirliği sayesinde Trabzonspor Koleji'nin yapımına katkı sağlayacak hayırsever vatandaşımızın isminin kulübümüzün adıyla birlikte söz konusu eğitim kurumuna verilmesi planlamaktadır. Böylelikle hem kulübümüz ve kentimiz çocuklarımıza sağlıklı gelecek hazırlama adına ciddi bir eğitim kurumu kazanacak hem de hayırsever vatandaşlarımız isimlerini yaşatma imkanı bulacaklardır. Ülkemizin eğitimli nesillere duyduğu acil ihtiyacın bir kez daha altını çiziyor, konuya hassasiyet gösteren vatandaşlarımızın en kısa sürede kulübümüzle temasa geçeceğine inanıyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor