TS Karadeniz'i 3-0 mağlup etti

Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını Trabzon Karadenizspor ile yaptığı hazırlık müsabakasıyla sürdürdü. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan müsabakada milli takımlarda bulunan Selçu

TS Karadeniz'i 3-0 mağlup etti
Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını Trabzon Karadenizspor ile yaptığı hazırlık müsabakasıyla sürdürdü.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan müsabakada milli takımlarda bulunan Selçuk İnan, Gökhan Ünal, Tolga, Ceyhun, Onur, Song ve Tony Sylva yer almadı. Sakatlığı süren İbrahim Yattara'nın da yer almadığı karşılaşmada Trabzonspor Umut Bulut (2) ve Ergin Keleş'in (1) golleri ile Trabzon Karadenizspor'u 3-0 mağlup etti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kadroda yer alan tüm oyunculara hazırlık müsabakasından şans verirken, şimdiye kadar forma şansı vermediği oyuncuları da görme şansı buldu. Trabzonspor'un ara takımı olan Trabzon Karadenizspor'da yer alan oyuncularında durumlarını yakından gören Yanal, oyuncuların form düzeyleri hakkında bilgi sahibi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor