"TS istesin bir dakika durmam"

Bu futbolcuyu iki sezondur renklerine katmak istemesine rağmen bir türlü istenilen bonservis bedelini kıyamayan yönetimin devre arasında sol kanata takviye amacıyla gözüne kestirdiği Engin, Gençlerbirliği'nin en etkili silahı olarak kabul ediliyor. 24 yaş

"TS istesin bir dakika durmam"

Bu futbolcuyu iki sezondur renklerine katmak istemesine rağmen bir türlü istenilen bonservis bedelini kıyamayan yönetimin devre arasında sol kanata takviye amacıyla gözüne kestirdiği Engin, Gençlerbirliği'nin en etkili silahı olarak kabul ediliyor. 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Trabzonlu olduğunun altını çizerken, “Boztepe Mahallesinin çocuğuyum.

Babam da doğma büyüme Trabzonludur. Trabzonlu olup, Trabzonspor dışında bir takımı tutmam düşünülemez bile... Ben de kendimi bildim bileli Bordo-Mavili formaya aşığım” diye konuştu.

'İstesinler Koşarak Gelirim'
Her transfer mevsiminde isminin Trabzonspor'la anılmasının kendisi için mutluluk verici olduğunu dile getiren Engin Baytar, “Ne yazık ki her transfer mevsiminin bitiminde hayal kırıklığı yaşıyorum. Çünkü ciddi bir girişim olmuyor. Oysa kulübümle anlaşmaya varılması halinde koşa koşa gelirim. Hiçbir ön şartım da olmaz. Ekonomik konuda da sorun çıkarmam.

Çünkü her Trabzonlu futbolcu gibi, benim de rüyalarımı Bordo-Mavi forma süslüyor. Onu giymeden futbolu bırakmak istemem. Dilerim en kısa sürede bu hayalim gerçekleşir” ifadelerini kullandı. Öte yandan Trabzonspor yönetiminin, devre arasında almayı düşündüğü Engin Baytar için Gençlerbirliği kulübüne takas ve bir miktar da para teklifi getireceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor