TS istedi Klose jübile kararı verdi

Sezon başında Trabzonspor'un istedi Miroslav Klose jübile kararı verdi.Almanya Milli Takımı'nın forvetlerinden Miroslav Klose, futbolu 2014'te Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda bırakmayı planladığını söyledi.İtalya'nın Lazio takımında forma giyen

TS istedi Klose jübile kararı verdi

Sezon başında Trabzonspor'un istedi Miroslav Klose jübile kararı verdi.

Almanya Milli Takımı'nın forvetlerinden Miroslav Klose, futbolu 2014'te Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda bırakmayı planladığını söyledi.

İtalya'nın Lazio takımında forma giyen 33 yaşındaki Klose, Alman Kicker dergisine yaptığı açıklamada, ''Her şey yolunda giderse Lazio'da 2014'e kadar oynarım. Sonra Dünya Kupası'nda da oynarım ve biter'' dedi.

Klose, kariyerindeki başarılara bir Avrupa ya da dünya şampiyonluğu da eklemek istediğini belirtti.

Polonya asıllı Klose, Almanya Milli Takımı'nda 62, dünya kupalarında 14 gol attı. Klose'nin 68 golle Almanya Milli Takımı'nın en golcü oyuncusu olan Gerd Müller'i ve 15 golle dünya kupalarında en çok gol atan futbolcu olan Brezilyalı Ronaldo'yu geçme ihtimali bulunuyor.

Klose, Lazio'nun dün Roma'yı ligde 2-1 yendiği maçın son dakikalarında, takımına 3 puan getiren golü atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler