TS ilk idmanını Antalya'da yaptı

 Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor, ligin ikinci yarısına Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Gloria Resort Otel'de hazırlanıyor. Bugün ilk antrenmanını akşam saatlerinde gerçekleştiren bordo-mavili ekip, teknik d

TS ilk idmanını Antalya'da yaptı


Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor, ligin ikinci yarısına Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Gloria Resort Otel'de hazırlanıyor.

Bugün ilk antrenmanını akşam saatlerinde gerçekleştiren bordo-mavili ekip, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde çalıştı. Antrenmana PAF takımdan Göksu, Mehmet ve Yasin ile birlikte yeni transfer 19 yaşındaki Burundili Faty Papi de katıldı.

Yabacı oyunculardan Song, Yattara, Colman ve Sylva'nın, bu akşam Antalya'ya geleceği ve yarından itibaren çalışmalara katılacağı bildirildi.

Antrenmanda Trabzonsporlu futbolcular, taktik ve istasyon çalışması yaptı. Trabzonspor, hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor