TS ilk hazırlık maçına çıkıyor

Trabzonspor, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında bu akşam saat 19.00'da Hollanda Birinci Lig takımlarından Heerenveen ile Antalya'nın Mardan sahasında karşılaşacak.Bu karşılaşma TRT- 1 televizyonundan canlı olarak yayınlanacak.Bu maça Sylva, Serkan, S

TS ilk hazırlık maçına çıkıyor

Trabzonspor, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında bu akşam saat 19.00'da Hollanda Birinci Lig takımlarından Heerenveen ile Antalya'nın Mardan sahasında karşılaşacak.

Bu karşılaşma TRT- 1 televizyonundan canlı olarak yayınlanacak.

Bu maça Sylva, Serkan, Song, Egemen, Cale - Yattara, Hüseyin (Ceyhun), Selçuk, Colman ve Gökhan, Göksu (Umut) ikilisi ile çıkması beklenen Yanal, maçın ilerleyen dakikalarda tüm futbolculara şans vermeyi planlıyor.

Yanal'ın özellikle hücum oyuncusu Isaac'in durumunu bu maçta görmek istediği, Burundili futbolcu Faty Papy'e de maçın durumuna göre şans tanıyabileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor