TS ile kaliteli maç oynayacağız

Haluk Ulusoy Tesislerindeki antrenmanını teknik direktör Ali Yalçın yönetiminde yapan yeşil-siyahlılar, taktik ve kondisyon ağırlıklı çalıştı. Teknik direktör Yalçın, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile bu hafta güzel ve k

TS ile kaliteli maç oynayacağız
Haluk Ulusoy Tesislerindeki antrenmanını teknik direktör Ali Yalçın yönetiminde yapan yeşil-siyahlılar, taktik ve kondisyon ağırlıklı çalıştı.

Teknik direktör Yalçın, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile bu hafta güzel ve kaliteli bir maç oynayacaklarını söyledi.


Trabzonspor'un bu sezon lige iddialı başladığını ve şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu belirten Yalçın, ''Biz de mütevazi kadromuzla seyircimizin önünde onlara heyecanlı bir Trabzonspor maçı izlettireceğiz'' dedi.

Rakiplerini küçük, büyük olarak değerlendirmediklerini ifade eden Yalçın, bütün maçlara galibiyet parolasıyla çıktıklarını kaydetti.

Yalçın, şöyle konuştu:

''Konya'ya galibiyet için gitmiştik, kaçıran taraf olduk. Yine galibiyet felsefesiyle devam edeceğiz. Rakip ayrımı yapmadan, aynı sistemimizle, aynı futbolcu kadromuzla, sahaya galibiyet için çıkacağız. Denizlispor seyircilerine de çağrıda bulunmak istiyorum. Onlara çok güzel bir maç izlettireceğiz. Seyirciler, o tribünleri doldursunlar. Öncelikle kendileri coşsunlar, sonra da takımımızı coştursunlar. Biz de onlara inşallah 3 puan hediye edelim.''

Belçika maçında (A) Milli Takım formasını giyen Çağlar Birinci de geçtiğimiz günlerde Milli Takım'a çağrıldığını ve güzel bir kamp dönemi geçirdiğini söyledi.

Milli kampın kendisi için yeni bir tecrübe olduğuna işaret eden Birinci, ''Oynamak güzel bir duyguydu benim için. Fatih hoca güvenip oynattı, yüzünü de kara çıkarmadığıma inanıyorum'' dedi.

Konya maçında iyi oynadıklarını, pozisyonlara giren taraf olduklarını ve rakibi boğan taraf olduklarını belirten Birinci, ''Çok gol kaçırdık. Ama yine de deplasmandan alınan 1 puan güzeldir. İnşallah önümüzdeki hafta sahamızda oynayacağımız Trabzonspor maçında bunu telafi etmek istiyoruz. Eski takım, yeni takım yok. Benim takımım Denizlispor. Buranın ekmeğini yiyorum. Çıkıp elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor