TS ile en doğru kararı verdim

Trabzonspor'un bu sezonki transferlerinden Halil Altıntop, bordo mavili takıma transferinden mutluluğunu dile getirdi.Bordo - mavili forma altında oldukça başarılı bir performans sergileyen ve yaptığı mücadele ile taraftarların gönlünde taht kurmaya başla

TS ile en doğru kararı verdim

Trabzonspor'un bu sezonki transferlerinden Halil Altıntop, bordo mavili takıma transferinden mutluluğunu dile getirdi.

Bordo - mavili forma altında oldukça başarılı bir performans sergileyen ve yaptığı mücadele ile taraftarların gönlünde taht kurmaya başlayan Halil Altıntop, Trabzonspor'u seçtiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Halil, hem lig, hem de Şampiyonlar Ligi'nde önemli işler başaracaklarına inandığını belirterek, "Burayı tercih etmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi zamanla daha iyi anlıyorum. Henüz gol atmadım ama takımımın kazanması bana yetiyor. Takımda arkadaşlık çok iyi ve bu arkadaşlık bağlarının bizi başarıya taşıyacağına inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor