TS ile adı anılan futbolcu konuştu

Trabzonspor’la adı anılmaya başlayan Werder Bremen’in Avusturyalı orta saha oyuncusu Zlatko Junuzovic Alman basınına açıklamalarda bulundu.Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Junuzovic “ Werder Bremen’e çok şey borçluyum. Teklifleri benim için önemli. Anca

TS ile adı anılan futbolcu konuştu

Trabzonspor’la adı anılmaya başlayan Werder Bremen’in Avusturyalı orta saha oyuncusu Zlatko Junuzovic Alman basınına açıklamalarda bulundu.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Junuzovic “ Werder Bremen’e çok şey borçluyum. Teklifleri benim için önemli. Ancak yarın ne olacağı belli olmaz. Rahat kafayla düşünmek istiyorum. “ dedi.

Hamburg, Borussia Mönchengladbach, Hannover 96’ın da talip olduğu belirtilen Junuzovic’in takımda kalmasını çok isteyen Werder Bremen'in oyuncuya bir çok kez teklif yaptığı belirtildi. Ancak 28 yaşındaki futbolcu ile henüz anlaşma sağlanamadığı kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor