TS idmanını Japon misafir izledi

Trabzonspor'un bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanı ziyaret eden Japon taraftar Haruko Shinozuka, Antalyaspor maçı öncesi teknik heyet ve oyunculara başarılar diledi. Başkanımız Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Başkan Yar

TS idmanını Japon misafir izledi
Trabzonspor'un bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanı ziyaret eden Japon taraftar Haruko Shinozuka, Antalyaspor maçı öncesi teknik heyet ve oyunculara başarılar diledi.

Başkanımız Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, Genel Sekreter Hasan Yener, Sağlık ve Futbol Sorumlusu İhsan Alioğlu'yla tanışan daha sonra takımın antrenmanını izleyerek oyuncularla toplu fotoğraf çektiren Shinozuka Trabzon'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Japonya'da doğup büyüdüğünü belirten Shinozuka, “Küçük yaşta annemle birlikte Türkiye'ye ziyarete geldik. Bu ziyaret sonrası ülkenizi çok sevdim. Japonya'ya dönüşte hemen Türkçe kursuna yazıldım. Fazla bir zaman geçmeden Türkçeyi konuşmaya başladım. Öğretmenimde bana Gonca ismini taktı. Bu ismi kendi adımdan daha çok seviyorum” dedi.

Son 10 yıldır da Türkiye'ye sürekli gidip geldiğini dile getiren Shinozuka, “Bir yıl içinde en az 2-3 defa Türkiye'ye geliyorum. Burası artık benim ikinci vatanım gibi oldu. Türkiye'de arkadaşlarımda var. Onların sayesinde futbolla da tanıştım. Koyu bir milli takım taraftarıyım. Milli takım nerede oynuyorsa oraya maçı gidip izliyorum. Herkes gibi bende bu duruma şaşırıyorum. Kendi ülkemin bir maçını bile izlemedim. Ama Türkiye'nin yedek futbolcuları dahil tüm oyuncularını ezbere sayabilirim. Kırmızı-Beyaz forma benim için bir tutku haline geldi. Şenol Güneş ve Fatih Terim'le de tanıştım. Ama Ersun hocanın yeri bir başka. Onu çok seviyorum” diye konuştu.

Milli takımın haricinde Türkiye'de koyu bir Trabzonspor taraftarı da olduğunu ifade eden Shinozuka, “Futbolla ilgilenmeye başladıktan sonra Türkiye'de 4 büyük takımın olduğunu öğrendim. Bu kulüpler arasından tarihi en ilginç olan Trabzon'du. 4 yıl önce buraya gelerek tarihi ve turistik yerlerini gezdim. İnsanların sıcakkanlılığı beni çok etkiledi. Ayrıca takımlarına da çok bağlılar. Ondan sonra bende bu takıma karşı sempati duymaya başladım. Geçtiğimiz sezon Ersun hocanın da buraya gelmesinin ardından artık koyu bir Trabzonspor taraftarı oldum. Takımımı yarın ki maçta stada giderek destekleyeceğim. İnşallah kazanırız” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor