TS idmanına 1. İnönü çıkarması

Trabzonspor, Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Vittek ve Tayfun katılmazken, sakatlığı geçen Burak Yılmaz çalışmada y

TS idmanına 1. İnönü çıkarması

Trabzonspor, Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Vittek ve Tayfun katılmazken, sakatlığı geçen Burak Yılmaz çalışmada yer aldı. Bordo – mavililer antrenmanda koşunun ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.

Öte yandan Trabzon'a gelen 'TCG 1. İnönü' denizaltısının personeli, antrenmanı ziyaret etti. Teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcularla görüşen denizaltı personeli takımla hatıra fotoğrafı çektirdi. Teknik direktör Şenol Güneş de denizci şapkası takarak komutanlar ile uzun süre sohbet teti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor