TS her branşı ile zirvenin sahibi

Trabzonspor bu yıl topladığı 28 puanla zirvedeki yerini korurken, ayrıca PAF, Bayan, Basket ve Trabzon Karadenizspor takımlarında da mücadele ettikleri liglerde üst sıralarda bulunuyorlar.Trabzonspor A takımı iyi başladığı sezonda geride kalan 13 hafta so

TS her branşı ile zirvenin sahibi

Trabzonspor bu yıl topladığı 28 puanla zirvedeki yerini korurken, ayrıca PAF, Bayan, Basket ve Trabzon Karadenizspor takımlarında da mücadele ettikleri liglerde üst sıralarda bulunuyorlar.

Trabzonspor A takımı iyi başladığı sezonda geride kalan 13 hafta sonunda aldığı 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 28 puan toplayıp en yakın rakibinin 3 puan önünde zirvede yer alıyor. Trabzonspor söz konusu maçlarda rakip filelere 19 gol gönderirken kendi kalesinde 10 gol gördü.

 

Trabzonspor PAF takımı ise bu sezon oynadığı pozitif futbol ve aldığı başarılı sonuçlarla taraflı tarafsız herkesin beğenisi kazanarak gelecek adına büyük umutlar veriyor. Gençler şuana kadar oynadıkları 13 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 32 puan toplayıp liderlik koltuğuna oturdular. Trabzonspor oynadığı müsabakalarda rakip filelere 27 gol gönderirken, kendi kalesinde 8 gol gördü.

 

Geçtiğimiz sezon kurulan bayan futbol takımı bu sezona iyi bir giriş yaparak oynadığı 2 maçı da kazanarak ligdeki iddiasını ortaya koydu. Trabzonspor ligin ilk maçında Mersin Camspor'u, ikinci maçında Bucaspor'u mağlup ederek 6 puan toplayıp averajla 4. sıraya yerleşti.

 

Bu sezon yeniden yapılanan ve Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde mücadele etmeye başlayan basketbol takımı ise yeni kadrosuyla birlikte oynadığı 7 maç sonunda topladığı 13 puanla ligde averajla ikinci sırada yer alıyor. Şuana kadar sadece 1 yenilgisi bulunan Trabzonspor hedefi sezon sonunda birinci lige yükselmek.

 

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Trabzon Karadenizspor ise bu yıl yeni oyuncuların bir araya getirilmesiyle oluşturulmasına rağmen kısa sürede takım olma yolunda büyük bir gelişim göstererek üst üste aldığı galibiyetlerle geride kalan 17 hafta sonunda topladığı 29 puanla ligde averajla ikinci sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor