TS hangi sistemle oynamalı!

Hep takımını koruduTakımı medya ve taraftarlara kapatıp Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 'Fenerbahçe alarmı' veren Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, dev karşılaşmada izleyeceği stratejiyi belirmeye çalışıyor.

TS hangi sistemle oynamalı!

Hep takımını korudu

Takımı medya ve taraftarlara kapatıp Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 'Fenerbahçe alarmı' veren Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, dev karşılaşmada izleyeceği stratejiyi belirmeye çalışıyor. Devre arasında yapılan hazırlık maçlarında alınan sonuçların ardından gelen eleştirileri dert etmeyen ve oyuncularından da bunlara kulak asmamalarını isteyen başarılı çalıştırıcı, Kadıköy'deki taktiğine son şekilleri vermek için gecesini gündüzüne katıyor.

Herkes çok çalışacak

Forveti teke düşürüp daha kalabalık bir orta saha ile mücadele etmesi halinde Yanal, Umut ya da Gökhan'dan birini kulübeye oturtacak. O durumda orta alanda da Hüseyin ve Selçuk ikilisine partner aranacak. Bu ismin büyük ihtimalle hem defans hem de ofans gücü yüksek Isaac olması bekleniyor. Ayrıca Ersun Yanal'ın idmanlarda Colman ve Yattara gibi futbolcularından da rakip ataklarda savunmaya daha sık yardımcı olmalarını istediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler