TS hamsi partisi düzenleyecek

Özellikle taraftarlarla oyuncuları bir araya getirmeyi hedefleyen organizasyonun ilki, hava şartları elverdiği takdirde ligin 16. haftasında oynanacak olan Eskişehirspor maçı öncesi gerçekleştirilecek. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri yanında bulunan Marina'da

TS hamsi partisi düzenleyecek

Özellikle taraftarlarla oyuncuları bir araya getirmeyi hedefleyen organizasyonun ilki, hava şartları elverdiği takdirde ligin 16. haftasında oynanacak olan Eskişehirspor maçı öncesi gerçekleştirilecek. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri yanında bulunan Marina'da düzenlenecek olan geniş çaplı hamsi gününde bordo-mavili futbolcular, taraftarlara fotoğraf çektirerek, imza dağıtacaklar.

Öte yandan, Bordo-mavili takım devre arasında Antalya'daki hazırlık kampını iki bölüm halinde gerçekleştirecek. Buna göre, oyuncular kampın ilk bölümünü 27 Aralık-2 Ocak tarihleri arasında aileleriyle, ikinci bölümünü ise 2-7 Ocak tarihleri arasında takım halinde tamamlayacaklar. Yılbaşı tatili düşünülerek yapılan planlamada Trabzonspor'un bütünlük anlayışının daha da pekiştirilmesi hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor