TS hafta sonu İstanbul’da

Trabzonspor Basketbol takımı hafta sonu TED ile zorlu bir maça çıkacak. Ligde averajla ikinci durumda olan Trabzonspor basketbol takımı, TED ile 6 Aralık 2008 Cumartesi saat 17:00'de Abdi İpekçi'de zorlu bir mücadeleye çıkacak. Taraftarların ücretsiz izle

TS hafta sonu İstanbul’da
Trabzonspor Basketbol takımı hafta sonu TED ile zorlu bir maça çıkacak. Ligde averajla ikinci durumda olan Trabzonspor basketbol takımı, TED ile 6 Aralık 2008 Cumartesi saat 17:00'de Abdi İpekçi'de zorlu bir mücadeleye çıkacak. Taraftarların ücretsiz izleyeceği maç öncesi İstanbul'da Trabzonspor Başkan Yardımcısı Saner Ayar ile eski yönetici Tahsin Usta buluştu ve maça yeterince katılımın sağlanması için görüş alış verişinde bulundukları ifade edildi.

Türkiye 2.Basketbol Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor, Bornova Belediyespor'un ardından ligde ikinci sırada yer alıyor. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Saner Ayar'ın basketbol takımıyla yakından ilgilendiği ve bu maça çok önem verdiği, taraftarın en az bir futbol maçı kadar ilgi göstermesini beklediği de gelen haberler arasında.

6 Aralık Cumartesi saat 17:00'de Zeytinburnu Abdi İpekçi Salonu'ndaki karşılaşmayı tüm taraftarlar ücretsiz izleyebilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler