"TS-GS'yi yenecek güçtedir"

Turkcell Süper Lig'de 6. haftayı lider kapatan Trabzonspor'da, kulüp futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, rehavete girmediklerini ve ayaklarının yere sağlam bastığını söyledi. Alioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde şampiyonluk yarışı yapan rakip

"TS-GS'yi yenecek güçtedir"

Turkcell Süper Lig'de 6. haftayı lider kapatan Trabzonspor'da, kulüp futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, rehavete girmediklerini ve ayaklarının yere sağlam bastığını söyledi.

Alioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde şampiyonluk yarışı yapan rakipleri puan kaybettikçe kendilerini daha güvende hissettiklerini belirterek, ''Takımın yeniden yapılanma konusunda yoğun çalışmalar sürüyor. Teknik heyet bu konuda azimli, hem de çok umut var. Rehavete girmiyoruz. Liderlik güzel, ancak ayaklarımız yere sağlam basıyor. Öz güvenle hem eksiklikleri gidermeye çalışacağız hem de bulunduğumuz konumu muhafaza etmek için bütün enerjimizi ortaya koyacağız. Bunu devam ettirirsek bu yerin tesadüf olmadığını göstermiş olacağız. Trabzonspor'a da bakışlar değişecek'' dedi.
Artık önlerinde bulunan Galatasaray maçını düşünmeye başladıklarını ifade eden Alioğlu, şöyle devam etti:
''Galatasaray maçı bir derbi olması ve bulunduğumuz konumu muhafaza etme kararlığını göstermek açısından önemli. Biz bunu başaracak güçteyiz. Galatasaray maçına çok iyi hazırlanacağız. Milli takım arası bizi rehavete sürüklemeyecek. Daha iyi çalışmamıza imkan sağlayacak. Umut ediyoruz bu maça tam kadroyla çıkacağız. Oradan da en iyi neticeyi almaya çalışacağız. Bu maç öncesi kimse Galatasaray favori olacaktır diye söylemeyecektir. Bu hafta ligde namağlup unvanları da silindi. Trabzonspor, Galatasaray'ı yenecek güçtedir. Bence bu böyle değerlendirilmelidir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor