TS G.Saray'a teşvik vermiş

Fenerbahçe’ye göre 2010-2011 sezonunda Trabzonspor ile Galatasaray arasında teşvik primi pazarlığı yapılmış. Soruyoruz; Tek bir dayanağınız var mı? Bugüne kadar neden sustunuz? Yoksa her zamanki gibi yine, ortamı sulandırmaya mı çalışıyorsunuz? DAVA AÇILD

TS G.Saray'a teşvik vermiş
Fenerbahçe’ye göre 2010-2011 sezonunda Trabzonspor ile Galatasaray arasında teşvik primi pazarlığı yapılmış. Soruyoruz; Tek bir dayanağınız var mı? Bugüne kadar neden sustunuz? Yoksa her zamanki gibi yine, ortamı sulandırmaya mı çalışıyorsunuz?
 
DAVA AÇILDI
 
Fenerbahçe, şike pisliğine Trabzonspor’u da katmak için her yolu deniyor. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin yeniden yargılama kararı alması öncesi ve sonrasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında iyice gerginleşen ilişkiler, sarı-laciverti kulübün resmi siteden, “Türkiye’ye şikeyi sokan kulüp Galatasaray’dır” şeklinde açıklama yapması üzerine mahkemeye taşınmıştı. Şimdi Fenerbahçe, Galatasaray’ın açtığı bu davaya karşılık 3 ayrı dosya hazırlayıp hem savunma yapmak, hem de rakibini şikayet etmeye hazırlanıyor. Ama işin içine Trabzonspor’u de çekerek..
 
YENİ İFTİRA
 
Ve bu süreçte beklenildiği gibi şike pisliğine bulaştığı mahkemece sabit olan Fenerbahçe, Trabzonspor’u da bu kavganın içine çekmek istiyor. 3 Temmuz sürecinden beri, “Trabzonspor hakkında bildiklerimizi açıklayacağız” deyip ortaya tek bir şey koyamayan Fenerbahçe kulübü ve Başkanı Aziz Yıldırım, yeni bir iftiraya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler mahkemeye, 2010-2011 sezonunda Galatasaray’la Trabzonspor arasında teşvik primi pazarlığı yapıldığını iddia eden ama hiçbir dayanağı olmayan bir dosya sunacak, yine ortamı sulandırmaya çalışacak.
 
İŞTE İDDİALAR!
 
Fenerbahçe hukuk ekibinin hazırladığı 3 farklı dosyadaki iddialar;
 
-1986-1987 sezonunda Malatya’ya giden arabalar.
 
-1992-1993 sezonunda Galatasaray’ın Ankaragücü’nü 8-0 yendiği maçta kaleci Zalad’ın şike yaptığı iddiaları.
 
-3 Temmuz operasyonunun yapıldığı dönemde Galatasaray ile Trabzonspor arasında ligin ikinci yarısında oynanan maçta Galatasaraylı bazı profesyonellerin teşvik primi pazarlığı yaptığını iddia eden bir dosya.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor