TS-GS bileti çileden çıkarttı

Trabzonspor taraftarları, lider olan takımlarının Pazar günü saat 19.00'da Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray ile oynayacağı maçı izlemek için bugün saat 10.00'da satışa sunulan biletlere hücum etti. Dev maçın biletlerine yoğun ilgi gösteren bordo-mavili

TS-GS bileti çileden çıkarttı
Trabzonspor taraftarları, lider olan takımlarının Pazar günü saat 19.00'da Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray ile oynayacağı maçı izlemek için bugün saat 10.00'da satışa sunulan biletlere hücum etti.

Dev maçın biletlerine yoğun ilgi gösteren bordo-mavili taraftarlar, biletleri yarım saat gibi kısa bir sürede tüketti. Saatlerce sırada bekleyip de bilet alamayan taraftarlar isyan ederken, biletlerin karaborsaya düştüğünü ifade ettiler. Taraftarlar alkışlarla bu durumu protesto ettiler.

Galatasaray maçı için iddialı konuşan taraftarlar, sarı-kırmızılı takımı yenerek liderliklerini sürdüreceklerini belirttiler. Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahim Yattara'nın bu maçta oynaması durumunda bunun kendileri için avantaj olacağını kaydeden bordo-mavili taraftarlar, yıldız oyuncunun oynamaması durumunda takım çok fazla etkilenmeyeceğini zaten son 3 haftada Yattara'sız galip geldiklerini hatırlattılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor