TS Genel Kurulu'nun rövanşı

Trabzonspor tarafından yapılan açıklamada 07.09.2008 tarihinde KTÜ Prof.Dr.Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu sırasında yaşanan gerginliklere karışan ve huzuru bozan tavırlar sergileyen üyeler konusunda çalış

TS Genel Kurulu'nun rövanşı
Trabzonspor tarafından yapılan açıklamada 07.09.2008 tarihinde KTÜ Prof.Dr.Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu sırasında yaşanan gerginliklere karışan ve huzuru bozan tavırlar sergileyen üyeler konusunda çalışma başlatıldığı belirtildi.

Yapılan açıklamada; “Buna göre yapılan tespitler sonucunda söz konusu üyelerin Disiplin Kurulu'na sevki doğrultusunda görüş birliğine varıldı. Kulübümüzden yapılan açıklamada, yönetim kurulumuzun gerekli prosedürlerin yerine getirilmesinden sonra ilk toplantısında sevk işleminin gerçekleştirilmesinin kararını alacağı vurgulandı.

Ayrıca bundan sonraki genel kurullarda da kongrenin gidişatını olumsuz etkileyen ve huzuru bozan kişiler hakkında aynı işlemin ağırlaştırılarak yapılacağına dikkat çekildi” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor