TS Genel Kurulu sona erdi

Trabzonspor, Genel Kurulu Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Osman Turan Kültür Merkezi'nde başladı. İstiklal marşı ve saygı duruşunun ardından başlayan Trabzonspor Genel Kurulu ile ilgili tüm gelişmeleri haber61'den takip edebilirsiniz.

TS Genel Kurulu sona erdi

Giriş adiatı için 300 YTL ve 500 YTL önerge sunuldu,

Giriş aidatı 500 YTL olarak oylamaya sunuldu. 500 YTL oylama sonucunda kabul edildi.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu konuşuyor.

 "Muzaffer Ermişin eleştiriler için teşekkür ediyorum çok seviyeli konuştu, Akyazı projesi için fikir ayrılığı var. Akyazıyı Trabzonspr üstelenecek bir proje değildir"

"Herkesin bu projenin yapılmasından mutluluk duyacaktır, Trabzonspor yönetimi Akyazıyı istiyor istemiyor, Akyazıyı kim yaparsa ona şükranlarımızı sunarız. Kayseri ile Bursa ile örnekleri veriliyor ama onlarda dolgu yok. Buradaki durum çok farklı hiç de karşı değiliz, devletin projesidir, gönülden destek veriyoruz. Bizden öncekilere teşekkür ediyoruz"

"Başkan Sadri Şener,açıklamalarında bu kurumu temsil etmiştir, şahsi görüşü değildir, Sayın başkanın disipline sevki değil, Trabzonspor camiasının disiplin kuruluna sevkidir, Tüm millettekileri belediye başkanları, eski yöneticiler mesaj göndererek olması gereken şekilde desteği olmuştur, herkese teşekkür ediyoruz"

Başkan Şadri Şener, "TFF ile yaşanan gerginlik ile bilgi vermek istiyorum. Bursa maçından sonra ofsaytsan golü ile averajla 2. durumdayız. TFF Başkanı Mahmut beye söyledim, Oğuz bey açıklama yapsın. Trabzosnpor'dan özür dilesin ve tansiyonu düşürelim dedim. BVöyle bir açıklama gelmedi, tansiyon düşmedi"

CEZA ESKİŞEHİR MAÇINDAN SONRA VERİLMELİYDİ

"Cezaya gönderilmesi konusunda Ligtv'den yaptığım, konuşmadan dolayı disipline verildim. Hamsi Gününde konuşma yaptım,  Eskişehir maçından sonra cezanın verilmesini isterdim. Eskişehir maçında şeref tribününde oturmayacağım bu da çok önemli değil”

"Eski başkana Nuri Albayrak'a ve siyasilere yaptıkları açıklamalar için teşekkür ediyorum"

AKYAZI'YI DEVLET YAPMALI

"Rus konsolosu ile görüştüm, bir girişimiz oldu, Akyazı projesi söyleyebilirim. Ben mütahitlik yaptım, maliyeti düşürmek için kazıklar için duran bir stat proje.  Yap işlet formülü vardır ama bunu yapacak firma yok, ikinci formül devlet yapmalı. Siyasilerimize dolgu için bütçeye para konulmasını söyledim. Bütçeye de konulmadı, projeyi de destekliyorum, Kayseri'de muazzam bir stat var, onlara bu stat size fazla , maliye bakanı da Eskişehir stat yapıyormuş. Avrupa kupalarına gidersek eksiklerimiz var"

SİYASİLER DESTEK OLMALI, DEMEÇ VEREREK DEĞİL

"Devlet bize el atmalı, bu demeç vererek olmamalı, Avni Aker ise Avni Aker, Akyazı ise Akyazı.  Birlik ve beraberlik için engelelleri aşacağına inanıyorum"

Başkan Sadri Şener'in açıklamasının ardından Genel Kurul sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor