TS geleceğe umutla bakıyor

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde deplasmanda Beşiktaş'a 40-25 mağlup olan Trabzonspor'da antrenör Ahmet Kaynak, bir mağlubiyetin kendilerini zirve mücadelesinden alıkoyamayacağını söyledi.Kaynak, Beşiktaş karşısına galibiyet için çıktıklarını belirterek, "

TS geleceğe umutla bakıyor

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde deplasmanda Beşiktaş'a 40-25 mağlup olan Trabzonspor'da antrenör Ahmet Kaynak, bir mağlubiyetin kendilerini zirve mücadelesinden alıkoyamayacağını söyledi.

Kaynak, Beşiktaş karşısına galibiyet için çıktıklarını belirterek, "Ligin namağlup bir takımına karşı mücadele verdik. Trabzon’daki ilk maçtan olsa gerek oldukça hırs yapmışlar. Maç gergin geçti" dedi.

Karşılaşmanın ilk 20 dakikasının hemen hemen başa baş geçtiğini ifade eden Kaynak, şöyle devam etti:

"Beşiktaş telaşa kapılarak bu dakikadan sonra oyunu iyice sertleştirdi. Bizim de birçok sakat ve hafif sakatlıkları bulunan oyuncularımız vardı. Bu oyuncularımızı sertlik karşısında riske etmek istemedik. Çünkü bir sonraki hafta Antalya ile çok önemli maçımız olacak. Hedef maçımız olduğunu söyleyebilirim. Antalya maçını da  düşünerek, olası daha ciddi sakatlıklar yaşamamak için bu oyuncularımı oyunda tutmadım. Beşiktaş, bu karşılaşmada öyle bir hırs yaptı ki antrenörleri bile karşılaşmanın bitimine 4 dakika kala, hakeme gereksiz yere hakaretten dolayı kırmızı kart gördü. Zorluk derecesi yüksek bir maç oynadık ve kaybettik. Mağlubiyetlerin 1 sayısı da 15 sayı farkı da aynıdır. Nihayetinde kaybettik ve üzgünüz."

Bu maçı unuttuklarını belirten Kaynak, deplasmanda Antalya Spor Kulübü ile yapacakları maçı düşünmeye başladıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor