"TS geçmişe takılıp kalmamalı"

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Galatasaray maçını unutmaları gerektiğini belirterek, "Geçmişe takılıp kalmamalıyız. Daha ligin başındayız. Gaziantepspor maçıyla yeniden çıkışa geçeceğiz" dedi. Teknik Direktör Ersun Yanal da Gaziantepspor m

"TS geçmişe takılıp kalmamalı"

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Galatasaray maçını unutmaları gerektiğini belirterek, "Geçmişe takılıp kalmamalıyız. Daha ligin başındayız. Gaziantepspor maçıyla yeniden çıkışa geçeceğiz" dedi.

Teknik Direktör Ersun Yanal da Gaziantepspor maçında sahaya süreceği kadroda değişikliğe gitmeyi planlıyor.

TAKIMDA OPERASYON

Galatasaray mağlubiyetinden ders çıkararak, Gaziantepspor maçına daha ciddi hazırlanmayı planlayan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da takımda mini bir operasyon yapması bekleniyor. İlk olarak kaleci Tolga'yı yedek kulübesine çekerek Gaziantepspor maçında Senegalli kaleci Tony Sylva'ya formayı vermesi beklenen Yanal, savunmanın sağında oynattığı Tayfun'u da keserek bu bölgede Serkan'ı oynatacak. İleride ise Gökhan, Isaac ve Umut üçlüsünden birini kulübeye çekecek olan Yanal'ın, Yattara'ya bu maçta 11'de şans tanıması bekleniyor.

HACISALİHOĞLU: "KENDİMİZE GELECEĞİZ"

Trabzonsopr Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Galatasaray maçının artık geçmişte kaldığını ifade ederek, "Hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Kötü futbolla bu sonuç ortaya çıktı. Ancak asla geçmişe takılıp kalmamalıyız. Daha ligin başındayız ve biz hem oyuncu kadromuza, hem de teknik heyetimize güveniyoruz. Gaziantepspor maçıyla birlikte yeniden bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Kendi evimizde oynayacağımız bu maçta taraftarlarımızın da desteğini arkamıza alarak güzel bir galibiyet almayı planlıyoruz. Bu galibiyetten sonra kendimize geleceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor