TS Galibiyete Hedeflendi

Trabzonspor, yarın sahasında Sivasspor ile yapacağı maçtan galibiyetle ayrılarak sezona 3 puanla başlamayı hedefliyor.UEFA İntertoto kupasında FC Otelul Galati takımıne elenerek UEFA Kupasına katılamayı başaramayan bordo-mavili takım, Sivasspor'u sahasınd

TS Galibiyete Hedeflendi

Trabzonspor, yarın sahasında Sivasspor ile yapacağı maçtan galibiyetle ayrılarak sezona 3 puanla başlamayı hedefliyor.

UEFA İntertoto kupasında FC Otelul Galati takımıne elenerek UEFA Kupasına katılamayı başaramayan bordo-mavili takım, Sivasspor'u sahasında yenerek hem lige galibiyetle başlamak hem de moral bulmak istiyor.

Karadeniz ekibinde uzun süredir sakatlıkları süren Musa ve Risp yarınki maçta forma giyemeyecekler. Ceyhun'un ise forma giyebileceği öğrenildi.

Trabzonspor'un yarınki maça Toga Zengin, Tayfun, Erdinç, Tolga Seyhan, Celaleddin, Serkan, Hüseyin, Ayman, Ceyhun, Gökdeniz ve Umut 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor