TS galibiyet serisine son verdi

Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor ile golsüz berabere kalan siyah-beyazlılar, böylece galibiyet serisine de son verdi. En son geçen sezonun 30 haftasında sahasında Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a 1-0 mağlup olan ve puan kaybı yaşayan Beşiktaş, d

TS galibiyet serisine son verdi
Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor ile golsüz berabere kalan siyah-beyazlılar, böylece galibiyet serisine de son verdi.

En son geçen sezonun 30 haftasında sahasında Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a 1-0 mağlup olan ve puan kaybı yaşayan Beşiktaş, daha sonra oynadığı 8 resmi maçı da kazanmış ve puan kaybına uğramamıştı.

Turkcell Süper Lig'de 6, UEFA Kupası'nda da üst üste 2 maçını kazanan ''Kara Kartallar'', Trabzon deplasmanında hem galibiyet serisinden, hem de liderlikten oldu.

Beşiktaş'ın geçen sezondan başlayan 8 maçlık galibiyet serisindeki maçlar şöyle:

2007-08 sezonu:

Çaykur Rizespor-Beşiktaş..: 1 - 2

Beşiktaş-Bursaspor........: 3 - 0

Ankaragücü-Beşiktaş.......: 0 - 2

Beşiktaş-Vestel Manisaspor: 5 - 1

2008-09 sezonu:

Antalyaspor-Beşiktaş......: 2 - 3

Beşiktaş-Konyaspor........: 2 - 0

UEFA Kupası:

Siroki Brijeg-Beşiktaş....: 1 - 2

Beşiktaş-Siroki Brijeg....: 4 - 0

Beşiktaş, Trabzonspor ile golsüz berabere kalarak bu sezon ilk kez gol atamadı. Bu sezon oynadığı 2 lig, 2 de UEFA Kupası maçında toplam 11 gol atan siyah-beyazlılar, Trabzonspor karşısında ise golsüz berabere kalıp, rakip fileleri havalandıramadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler