TS forvet sorununu bu şekilde çözecek!

Ligde kayıplar yaşayan bordo-mavili takımda, ara transfer döneminde forvet transferi isteyen teknik direktör Mustafa Akçay'ın bu isteği de, yönetimin yoğun çabasına rağmen olumlu sonuçlanmadı.Bu bölgede büyük bir sıkıntı yaşayan bordo-mavili takımda Akçay

TS forvet sorununu bu şekilde çözecek!

Ligde kayıplar yaşayan bordo-mavili takımda, ara transfer döneminde forvet transferi isteyen teknik direktör Mustafa Akçay'ın bu isteği de, yönetimin yoğun çabasına rağmen olumlu sonuçlanmadı.

Bu bölgede büyük bir sıkıntı yaşayan bordo-mavili takımda Akçay, ileri uçta topu daha çok ayakta tutabilecek sistemler üzerinde durmaya başladı. Çaykur Rizespor maçının ikinci yarısında oynanan oyunla ilgili futbolcularıyla görüşme yapan teknik adam topu ileride tutma noktasında yaşadıkları problemi anlattı. 3 bölgede topa daha çok sahip olmaları halinde daha çok pozisyona giren ve takım olarak planladıkları organizasyonları daha rahatlıkla yapabileceklerine vurguladığı öğrenildi.

Akçay, ligin ilk yarısında 3-0 mağlup oldukları Akhisar Belediyespor ile rövanş maçı oynayacaklarını belirterek, taraftarları önünde oynayacakları bu maçı kazanıp çıkışa geçmek istediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor