TS forması Van'a ulaştı

Erciş'te yaşanan 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından ailesiyle birlikte çadırda yaşayan ve Trabzonspor forması isteyen 5 yaşındaki Oğuz'a Bordomavili kulüp tarafından gönderilen formanın Erciş'e ulaştığı bildirildi. Erciş ilçe merkezinde depremin ardında

TS forması Van'a ulaştı

Erciş'te yaşanan 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından ailesiyle birlikte çadırda yaşayan ve Trabzonspor forması isteyen 5 yaşındaki Oğuz'a Bordomavili kulüp tarafından gönderilen formanın Erciş'e ulaştığı bildirildi.

Erciş ilçe merkezinde depremin ardından kurulan Türk Kızılayı Yenişehir çadırkenti yöneticileri, depremin ardından çadırda yaşamaya başlayan ve bölgede görev yapan gazeteciler aracılığıyla "Trabzonspor forması" isteyen 5 yaşındaki Trabzonspor taraftarı depremzede Oğuz'un istediği Bordomavili formanın kargo ile Erciş'teki Kızılay ekiplerine ulaştırıldığı öğrenildi.

Türk Kızılayı yetkilileri, soyadı henüz tespit edilemeyen 5 yaşındaki Oğuz ve ağabeyi Yasin'i aradıklarını belirterek, "Duyarlılıkları nedeniyle Trabzonspor kulübüne teşekkür ediyoruz. Küçük depremzedeye ulaşınca formasını teslim edeceğiz. Ekiplerimiz, Oğuz ve ailesinin yaşadığı çadırı tespit etmeye çalışıyor" diye ifade ettiler.

Bordomavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada ise depremzede Oğuz'un istediği Trabzonspor formasının kendisine gönderildiği belirtilerek,

"Oğuz ve ağabeyi Yasin için hazırlanan özel kıyafetler yola çıkarıldı. Ayrıca, minik taraftarımızın Inter'le oynayacağımız Şampiyonlar Ligi maçına getirilmesi de planlandı" denildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler