TS Fedakarlık ve özveri ister

Eski dost Şota'dan Bordo-Mavi mesajlar... “Trabzonspor'da oynuyorsanız özverinizle, ruhunuzla sahada mücadele etmelisiniz. Taraftar bunu mutlaka anlar ve alkışlarıyla, desteğiyle karşılığını verir” “Geldiğim noktada Trabzonspor'un büyük yeri var. Elimden

TS Fedakarlık ve özveri ister


Eski dost Şota'dan Bordo-Mavi mesajlar... “Trabzonspor'da oynuyorsanız özverinizle, ruhunuzla sahada mücadele etmelisiniz. Taraftar bunu mutlaka anlar ve alkışlarıyla, desteğiyle karşılığını verir”

“Geldiğim noktada Trabzonspor'un büyük yeri var. Elimden geldiğince takımı takip etmeye, izlemeye çalışıyorum, kötü sonuçlara ise çok üzülüyorum”

“Türkiye'de çalışmak isterim. Acemilik sürecimi geride bıraktığımı düşünüyorum. Türkiye olacaksa öncelik de tabii ki her zaman için eski takımımda olacaktır”

Bordo-Mavili camiada gol krallığı sevinci yaşadı, adı taraftarın en sevdiği yabancıların başında yer aldı. Yardımcı antrenörlüğünü yaptığı Alkmaar'ın Arsenal ile deplasmanda oynadığı maç öncesinde onu bulmuşken konuşmamak, Trabzonspor'u sormamak imkansızdı. Hâlâ gönüllerdeki yerini koruyan, gelecekte Trabzonspor'da görev almanın da hayallerini kuran Şota, Bordo-Mavili formayı giyen yabancılara çok önemli mesajlar yolladı. Sözü fazla uzatmıyor, eski bir dosta, Şota'ya bırakıyoruz...

'Takip etmeye çalışıyorum'

“Trabzonspor'u unutmam mümkün değil. Futbol kariyerimde Trabzonspor'un katkısı çok büyük. Ancak şunun altını mutlaka çizmek isterim; Trabzonspor'da oynamak her zaman fedakarlık ve özveri ister. Seyirci de sizden bunu bekler, o ruhu ister. Sahada elinden geleni tüm iyi niyetiyle yapan futbolcu topluluğunu mutlaka alkışlarıyla onurlandırır, tam destek verir. Fırsat buldukça onların maçlarını izlemeye ve takip etmeye çalışıyorum.”

'Transferi Frank Rijkaard engelledi'

“Galatasaray'ın sezon öncesi savunması için vatandaşım Zurab Khizanishvili ile ilgilendiğini duydum. Kendisi benim çocuklarımın vaftiz babası. Galatasaray'da oynamak çok istiyordu. Ancak Galatasaray teknik direktörlüğe Frank Rijkaard'ı getirdi. O da Zurab'ı istemedi ve bu transfer gerçekleşmedi.”

'Türkiye'de çalışmak isterim'

“Türkiye'deki taraftarları, onların futbola olan tutkusunu gerçekten de çok seviyorum. Bir gün Türkiye Ligi'nde bir takımı çalıştırmak bana büyük gurur verir. Senelerimi verdiğim ve dilini konuşabildiğim ikinci vatanımda olmak isterim. Tabii ki böyle bir durumda Trabzonspor ilk sırada. Artık antrenörlük kariyerimin ikinci senesini yaşıyorum. Acemilik dönemini atlattım sayılır.”

'Tugay'ı çok beğeniyorum'

“Yurtdışında en beğendiğim oyuncular arasında Tugay Kerimoğlu geliyordu. Muazzam bir futbolcu ve çok iyi bir profesyoneldi. Hocalığı da oyunculuğu gibi yaparsa, çok başarılı olacağı kesin. Ayrıca Tuncay'ın Premier Lig'de olması çok önemli. Ne olursa olsun kaliteli bir ligde kendisine yol haritası çizmesi ve bu yoldan da sapmaması gerekiyor.”

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler