TS FABİANO'nun peşinde iddiası

Trabzonspor Luis Fabiano'nun peşinde iddiasıFootBallLife internet sitesinde yer alan habere göre, Trabzonspor İspanya'nın Sevilla takımında oynayan Luis Fabiano'yu transfer etmek için girişimlere başladı.İnternet sitesinin haberinde Trabzonspor 30 Eylül P

TS  FABİANO'nun peşinde iddiası

Trabzonspor Luis Fabiano'nun peşinde iddiası

FootBallLife internet sitesinde yer alan habere göre, Trabzonspor İspanya'nın Sevilla takımında oynayan Luis Fabiano'yu transfer etmek için girişimlere başladı.

İnternet sitesinin haberinde Trabzonspor 30 Eylül Pazartesi günü Sevilla takımının yetkilileri ile Luis Fernando'nun transferi ile ilgili olarak görüştüğü, Sevilla'nın bu futbolcunun transferi için Trabzonspor'dan 15 milyon Euro istediği , Trabzonspor'un ise Umut Bulut artı 5 milyon Euro tekliften başladığı, açıklamalarına yer verildi.

Görüşmelerde büyük ilerleme sağlandığı tarafların anlaşması halinde transferin 3 ekim'de açıklanacağıda sitede verilen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler