TS destek bekliyor

Beko Basketbol Ligi'nde yarın deplasmanda Anadolu Efes ile karşılaşacak Trabzonspor Medical Park'ta kulüp genel saymanı Hasan Aktaş, ligde yakaladıkları çıkışı Anadolu Efes maçıyla da devam ettirebileceklerini belirterek, "Bunun için de taraftar desteğine

TS destek bekliyor

Beko Basketbol Ligi'nde yarın deplasmanda Anadolu Efes ile karşılaşacak Trabzonspor Medical Park'ta kulüp genel saymanı Hasan Aktaş, ligde yakaladıkları çıkışı Anadolu Efes maçıyla da devam ettirebileceklerini belirterek, "Bunun için de taraftar desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Aktaş, yarın saat 16.00'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Anadolu Efes ile karşılaşacaklarını anımsattı.

Taraftarın çok kritik bir rolü olduğunu ifade eden Aktaş, şunları kaydetti:

"Ligde 4 maçlık çok iyi bir çıkış grafiği yakaladık. Bu çıkışımızı Anadolu Efes maçıyla da devam ettirebiliriz. Bunun için de taraftar desteğine ihtiyacımız var. Taraftarımızın desteği, takımımız için oldukça önemli. İstanbul'da bulunan taraftarlarımız maça gelerek bize ayrılan yeri tamamen doldurmalı. Onların desteğiyle bu maçtan en iyi sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor