TS derneklerine TS'den teşekkür

Açıklamada 2008-09 sezonu itibariyle söz konusu derneklerin örnek bir tavır sergilediklerine dikkat çekilerek bu tutumun sağlıklı taraftar profili oluşturulmasında büyük önem taşıdığı vurgulandı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi; “Türkiye'de belki de i

TS derneklerine TS'den teşekkür
Açıklamada 2008-09 sezonu itibariyle söz konusu derneklerin örnek bir tavır sergilediklerine dikkat çekilerek bu tutumun sağlıklı taraftar profili oluşturulmasında büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi; “Türkiye'de belki de ilk ve tek olarak kulübümüze gönül veren taraftarlarımızın ve onların oluşturduğu derneklerin sağduyulu yaklaşımlarıyla bedava bilet konusu tamamen kulübümüzün gündeminden çıkartılmıştır. Tüm taraftar grupları ve dernek mensupları ücretlerini ödeyerek bilet almak suretiyle takımımızın müsabakalarını izlemekte, kulübümüzden ücretsiz bilet talebinde bulunmamaktadırlar. Bunun yanı sıra Hüseyin Avni Aker Stadı'nın değişen fiziki şartlarını da dikkate alarak, oynadığımız maçlarda oluşturulan atmosferde taraftarlarımızın verdiği büyük destek önemli rol oynamaktadır. Bu nedenle Bordo-Mavi renklere gönül veren tüm taraftarlarımıza, derneklere ve gruplara teşekkür ediyor, bu sağlıklı duruşun tüm Türkiye'ye örnek olduğunu ilan ediyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler