TS deplasmanda daha iyi

Bu sezon ligde arzu ettiği yerde olmayan Trabzonspor, kötü gidişe deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçıyla dur demek istiyor. Dış sahada, iç sahaya göre daha çok puan toplayan bordo-mavililer lige verilen 15 günlük arada yaşanan spekülasyonları geride bır

TS deplasmanda daha iyi

Bu sezon ligde arzu ettiği yerde olmayan Trabzonspor, kötü gidişe deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçıyla dur demek istiyor. Dış sahada, iç sahaya göre daha çok puan toplayan bordo-mavililer lige verilen 15 günlük arada yaşanan spekülasyonları geride bırakmak yoluna devam etmenin planlarını yapıyor.

Saha içi ve dışı nedenlerden dolayı morallerin bozulduğu Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçından 3 puan ile ayrılarak ligdeki yoluna devam etmenin planlarını yapıyor. Şampiyonluk yarışında rakiplerinin bir hayli gerisinde kalan bordo-mavili takım Avrupa Kupalarına katılma hedefini gerçekleştirebilme adına karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor bu sezon taraftarının arzu ettiği yerde olmasa da dış sahada iç sahaya göre daha çok puan topladı. Bordo-mavili takım Ankaraspor maçını bay geçse de hanesine yazılan 3 puan ile bu sezon dış sahada 10 puan topladı. Dış sahada 3 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Trabzonspor attığı 16 gole karşılık kalesinde ise 9 gol gördü. Bordo-mavili takım attığı 16 golle de deplasmanda en çok gol atan takım oldu. Dış saha puan sıralamasında ise 6. sırada yer aldı.
İç saha maçlarında ise Trabzonspor, taraftarın yüzünü bu sezon oynadığı maçlarda güldüremedi. Bordo-mavili takım evinde oynadığı 6 maçta 2'şer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet aldı. Attığı 7 gole karşılık kalesinde de o kadar gördü. Trabzonspor iç saha sıralamasında ise 8 puan ile 11.sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor