TS Denizli ile 36. randevuda

Bugüne dek iki takım arasında yapılan 35 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 23-5 üstünlüğü bulunuyor. 7 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu karşılaşmalarda 54 gol atarken, kalesinde 24 gol gördü. -TRABZON'U

TS Denizli ile 36. randevuda

Bugüne dek iki takım arasında yapılan 35 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 23-5 üstünlüğü bulunuyor. 7 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor, söz konusu karşılaşmalarda 54 gol atarken, kalesinde 24 gol gördü.

-TRABZON'UN EVİNDE YENİLGİSİ YOK-

Trabzonspor, Denizlispor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaptığı 17 maçın 14'ünde sahadan galibiyetle, 3 kez de beraberlikle ayrıldı.

Rakibine sahasında hiç yenilmeyen Karadeniz ekibi, 32 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü.

-SON 6 SEZONLUK ÜSTÜNLÜK-

Trabzonspor, sahasında 6 sezondur rakibine boyun eğmiyor.

En son 2001-2002 sezonunda Denizlispor ile 2-2 berabere kalan bordo-mavililer, daha sonra 6 sezon sahadan hep 3 puan ile ayrılan taraf oldu.

Bordo-mavili ekip, son 6 sezonda Hüseyin Avni Aker Stadı'nda rakibinden gol dahi yemedi.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Denizli'de yapılan maçı Trabzonspor 1-0 kazanmayı başarmıştı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler