TS Club’tan İNDİRİM

Yılbaşından önce ve yeni yılı takip eden hafta içinde İstanbul Haznedar'daki mağazada Ts Club ürünlerinde yüzde 25 yılbaşı indirimi uygulanacak. Ayrıca mağazadan 100 YTL ve üzeri alış verişlere sürpriz Trabzonspor ürünü de hediye edilecek. Konuyla ilgili

TS Club’tan İNDİRİM

Yılbaşından önce ve yeni yılı takip eden hafta içinde İstanbul Haznedar'daki mağazada Ts Club ürünlerinde yüzde 25 yılbaşı indirimi uygulanacak.

Ayrıca mağazadan 100 YTL ve üzeri alış verişlere sürpriz Trabzonspor ürünü de hediye edilecek. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ts Club İstanbul Mağaza Müdürü Hüseyin Avni Kazancı, Trabzonspor'un ligde olduğu yer en büyük hediye ancak biz de mağaza olarak TS Club ürünlerinde yüzde 25 yılbaşı indirimi yaptık. Bu indirim yeni yılın ilk haftasında da devam edecek. Ayrıca TS Club Haznedar mağazamızda sürpriz 2009 hediyeleri taraftarımızı bekliyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor