TS Clublara ulaşım kolaylaşıyor

Trabzonspor'da Ts Clublardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç bir açıklama yaparak mağazaların ülke genelinde ve yurt dışında yaygınlaştırılması için bir dizi çalışma yapmayı planladıklarını vurguladı.Trabzonspor kulübü sezon başında Nike firmasıy

TS Clublara ulaşım kolaylaşıyor

Trabzonspor'da Ts Clublardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç bir açıklama yaparak mağazaların ülke genelinde ve yurt dışında yaygınlaştırılması için bir dizi çalışma yapmayı planladıklarını vurguladı.

Trabzonspor kulübü sezon başında Nike firmasıyla yaptığı anlaşmanın ardından taraftarların ürünlere daha da fazla ilgi göstermeye başladığını belirten Tunç, “Hedefimiz Ts Club mağazalarını daha yaygın bir hale getirerek gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında taraftarlarımızın ürünlerimize rahatça ulaşmalarını sağlamaktır” diye konuştu.

Bu doğrultuda ülke genelinde yeni bayilikler ve corner satış noktaları verileceğini ifade eden Tunç, Ts Club zincirinde yer almak isteyen işyeri sahiplerinin Trabzonspor kulübüne başvurabileceklerini sözlerine ekledi.

İrtibat:

Ziya Yılmaz

Trabzonspor Ts Club Mağazaları Genel Koordinatörü

Tel: (0462) 2237274 – 75

Mail: z.yılmaz@trabzonspor.org.tr

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor