TS cezaya itiraz etmeyecek!

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, kulüp olarak temel felsefelerinin fair play ruhunu ön planda tutmak olduğunu belirterek çok gerekmedikçe Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) vereceği kararlara itiraz etmeyeceklerini söyledi. Turkcell

TS cezaya itiraz etmeyecek!

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, kulüp olarak temel felsefelerinin fair play ruhunu ön planda tutmak olduğunu belirterek çok gerekmedikçe Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) vereceği kararlara itiraz etmeyeceklerini söyledi.

Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında oynanan Kayserispor-Trabzonspor müsabakasında rakibi Cangele'ye attığı kafa sonrası kırmızı kart ile oyun dışında kalan Egemen Korkmaz'a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) iki maç müsabakalardan men cezası verdi. Tecrübeli oyuncu, Kocaelispor ve eski takımı Bursaspor ile oynanacak olan maçlarda forma giyemeyecek. Trabzonspor, Egemen Korkmaz'a verilen iki maçlık cezaya ise itiraz etmeyecek.

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, Trabzonspor Kulübü olarak çok gerekmedikçe cezalara itiraz etmeyeceklerini belirterek, "Trabzonspor olarak temel felsefemiz Fair Play ruhunu ön planda tutmaktır. Egemen, kurallara gereği ceza almıştır. Kulübümüz bu konuda gerekeni yapmıştır. Oyuncumuz da yaptığının farkındadır" dedi.

Alioğlu, Kocaelispor ile Pazar günü sahalarında oynayacakları karşılaşmanın önemli olduğunu ifade ederek "Trabzonspor için İstanbul'un 3 büyük takımı ile oynanan müsabakalara hangi göz ile bakıyorsa Kocaelispor ile oynanacak olan karşılaşmaya da aynı önemle bakıyor. Sivasspor ve Kayserispor maçlarında kaybedilen puanlar sonrası taraftarımıza galibiyet yaşatmak istiyoruz. Her maça galibiyet için çıkıyoruz. Bu maçta öyle olacak. Hedeflerimiz için Kocaelispor maçından mutlak galibiyet bekliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor