TS camiasının başı sağolsun

Trabzonspor'un eski futbolcularından ve Stad Müdür Yardımcısı Ali Rıza Tunçyürek için bugün Profesyonel Futbolcular Derneği önünde tören düzenlendi. Törene, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı

TS camiasının başı sağolsun

Trabzonspor'un eski futbolcularından ve Stad Müdür Yardımcısı Ali Rıza Tunçyürek için bugün Profesyonel Futbolcular Derneği önünde tören düzenlendi.

Törene, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Serdar Bali, eski yönetici ve futbolcular, TÜFAD, ASKF, Trabzon Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyeleri ve Tunçyürek'in yakınları katıldı.

Anma töreninde konuşan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, oldukça hüzünlü olduklarını belirterek, “Kendisinin Trabzonsporla iki yönlü bir bağı vardı. Eski futbolcumuz ve aynı zamanda kulübümüz stad müdür yardımcısıydı. Tunçyürek, her zaman iyi yönü ile ön plana çıkmış bir kişiydi. Dünyadan da bu şekilde ayrıldı. Bu çok önemli. Ayrıca son dönemlerde ailesi için çalışmaya devam ederek örnek bir baba profili de çizmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz" dedi.

Törende Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Serdar Bali, TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban ve Trabzon Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Kemal Çakmak bir konuşma yaparak Ali Tunçyürek'le ilgili düşüncelerini artardılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler