TS camiasının başı dik gezecek

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, ligin ikinci yarısında da hedeflerinin camianın başının sürekli dik gezmesini sağlamak olduğunu ifade etti. İLK HEDEFİMİZ AVRUPAŞener, Trabzonspor Dergisi'nin şubat sayısındaki yazısında, sezon başında zirve mücadel

TS camiasının başı dik gezecek

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, ligin ikinci yarısında da hedeflerinin camianın başının sürekli dik gezmesini sağlamak olduğunu ifade etti.

İLK HEDEFİMİZ AVRUPA

Şener, Trabzonspor Dergisi'nin şubat sayısındaki yazısında, sezon başında zirve mücadelesi içerisinde olacakları ve en azından takımı bu yıl Avrupa'ya taşıyarak başarı grafiğini yükseltmeyi hedeflediklerini söylediklerini hatırlattı.

ALANZİNHO KALİTELİ OYUNCU

Bu konudaki düşüncelerinde herhangi bir değişik olmadığını anlatan Şener, "Ara dönemde yaptığımız temaslar sonucunda kadromuzda eksikliğini hissettiğimiz sol kanat oyuncusu için Norveç'in Stebaek takımında forma giyen, "yılın futbolcusu" ünvanını kazanmış Brezilyalı Alanzinho'nun transferini gerçekleştirdik. Son derece yetenekli olan bu futbolcunun takıma ciddi katkılar yapacağına inanıyoruz. Ancak biz transfer yapamasaydık da takımımıza ve oyuncularımıza fazlasıyla güveniyorduk." dedi.

HİÇ BİR FUTBOLCUYA BORÇ YOK
Zirvede olmalarının kaliteli bir ekip olduklarını gösterdiğine işaret eden Şener, şöyle devam etti;

"Ayrıca kulübümüzün oturmuş bir mali yapısı var. Hiçbir futbolcuya borcumuz yok. Taksitleri zamanında ödüyoruz. Takımı 10 ayda bu kadar değiştirdik, bu kadar yeniledik. Bu anlamda da başarılı olduğumuzu düşünüyoruz."

TRABZONSPOR MARKA OLARAK GELİŞİYOR

Ligin ilk yarısında aleyhlerine bazı hatalar olduğunu savunan Şener, "Ancak her şeye rağmen ben diyalogdan yana olan bir başkanım. Bizim hakemlere, hakemlerin bize, bizim federasyona, federasyonun bize, bizim medyaya onların bize devamlı ihtiyacı var. Bu konuları centilmenlik ölçüleri içerisinde konuşur, çözebilirsek hepimize faydası dokunur. Ben ve arkadaşlarım, Trabzonspor için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Son 11 ayda kulübümüzde 360 derecelik bir değişim oldu. Şimdi bunu daha da ileri götürmeye çalışıyoruz. Hem tesis, hem isim, hem de marka olarak gelişiyoruz. Görevimizi sonuna kadar götüreceğiz ve siz değerli camiamıza çok şık bir takım bırakacağız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor