TS camiası İstanbul'da buluştu

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, başkan yardımcıları Muammer Saka ve Kenan Sönmez, oyuncular, Hüseyin, Sylva, Song, Serkan, Tayfun, Isaac, Yattara ve Faty Papy katıldı. Milli Takımlar eski teknik direktörü Şenol Güneş ve Trabzonspor teknik direktörü Ersun

TS camiası İstanbul'da buluştu

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, başkan yardımcıları Muammer Saka ve Kenan Sönmez, oyuncular, Hüseyin, Sylva, Song, Serkan, Tayfun, Isaac, Yattara ve Faty Papy katıldı. Milli Takımlar eski teknik direktörü Şenol Güneş ve Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal halef selef teknik direktörler olarak da bir araya geldi.



Real İstanbul projesinin açılış kurdelasını beraber kesen başkan, yöneticiler ve futbolcular hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan yardımcısı Muammer Saka, Real İstanbul projesinin konsept ve sıra dışı bir proje olduğuna vurgu yaparak, “İstanbul'un en merkezi yerinde, konspet bir proje. Bugün Real İstanbul projesinin detaylarını konuklarımızla paylaşmak istedik. Herkese hoş geldin diyoruz” açıklamasında bulundu.



Trabzonsporlu oyuncular, Hüseyin, Song, Sylva, Yattara, Serkan, Tayfun, Papy ve Isaac ise konuklarla dünkü Fenerbahçe maçını konuştu. Ersun Yanal ile Şenol Güneş de samimi ortamda sohbet etti. Trabzonspor camiası dışında, Rıdvan Dilmen, Murat Göğebakan, Yaşar Alptekin gibi tanıdık yüzler de Real İstanbul açılış kokteylinde yerini aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor