TS büyük ihtimalle şampiyon olur!

Trabzon'a bir bankanın davetlisi olarak gelen ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.Çakar, "Trabzonspor'un çok çok büyük ihtimalle şampiyon olacağını ve Fenerbahçe'nin de kesinlikle şampiyon olmayacağını söyleyebilirim" dedi.T

TS büyük ihtimalle şampiyon olur!

Trabzon'a bir bankanın davetlisi olarak gelen ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Çakar, "Trabzonspor'un çok çok büyük ihtimalle şampiyon olacağını ve Fenerbahçe'nin de kesinlikle şampiyon olmayacağını söyleyebilirim" dedi.

Trabzon'da bir bankanın davetlisi olarak Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener ve birçok yöneticinin de katıldığı toplantıda konuşan ünlü spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

500.20111103201915.jpg

Türk futbolundaki şike depremine ilişkin konuşan Çakar, Trabzonspor'un şampiyonluğunun çok büyük ihtimalle verileceğini belirterek, "Trabzonspor'un geçen sezon hak ettiği şampiyonluk kendilerine kesinlikle verecek diye kesin konuşabilirim. Az normal bir IQ seviyem var ise eğer okuduklarım ve duyduklarımdan yola çıkarak diyorumki Trabzonspor çok çok büyük ihtimalle şampiyon olacak. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da ömür boyu boykat kararıyla karşı karşıya kalacak" dedi.

Çakar, "Normal şartlar altında Trabzonspor geçen yılın şampiyonudur. Çok net söylüyorum. Artık iddianame hazırlanmak üzere. Eğer bundan sonra sıra dışı bir gelişme yaşanmazsa bu güzel şirin kentin şampiyonluğu kutlu olsun. 2010-2011 sezonun şampiyonu Fenerbahçe olmayacak. Bu bilgiler bana nasıl ulaştı derseniz burası Türkiye. Bir şekilde ulaştı. 15-20 gün sonra hepiniz göreceksiniz" dedi.

Çakar, "Platini ve ekibi bekliyor, ellerinde bıçağı bilemişler bekliyorlar, şuanki TFF ve Türk Kanunu yasalarına göre söylüyorum bunu kendim uydurmuyorum Trabzonspor şampiyon olacaktır. Bu müjdeyi hazır Trabzon'dayken vereyim. Türk futbolu büyük bir kaos içerisine girecek buna da hazırlıklı olalım. Trabzonsporlular kesinlikle gönüllerini ferah tutsunlar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor