TS- Bursa maçında gerginlik

Trabzon ve İstanbul'dan gelen Trabzonsporlu taraftarları taşıyan 6 otobüs, Atatürk Spor Salonu önünde bir grup Bursaspor taraftarı tarafından taşlandı. Taraftar grubu, polisin zamanında müdahalesiyle dağıtılırken, olay büyümeden önlendi. Bordo-mavili tara

TS- Bursa maçında gerginlik

Trabzon ve İstanbul'dan gelen Trabzonsporlu taraftarları taşıyan 6 otobüs, Atatürk Spor Salonu önünde bir grup Bursaspor taraftarı tarafından taşlandı.
Taraftar grubu, polisin zamanında müdahalesiyle dağıtılırken, olay büyümeden önlendi. Bordo-mavili taraftarları taşıyan otobüslerin fazla zarar görmediği bildirildi.

Atatürk Stadı'nın kapıları muhtemel yığılmalara karşı saat 12.30'da açılırken, Bursasporlu taraftarlar maça beklenen ilgiyi göstermedi. Maçı yaklaşık 12 bin yeşil-beyazlı taraftar izledi. Bin 500 kadar Trabzonspor taraftarı da takımlarına kendilerine ayrılan açık kale arkası tribününden destek verdi.
Maça gelen taraftarlar, güvenlik ekiplerince 3 aşamalı arama yapılarak stada alındı. Biletsiz taraftarlar, birinci güvenlik bariyerinden döndürülerek stada yaklaştırılmadı.

Bin 500'ü aşkın polisin hazır bulunduğu maçta, 100 kadar jandarma ekibi de takviye olarak görev aldı.
Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde oynanan Bursaspor-Trabzonspor PAF takımları arasındaki maç 1-1 sona erdi.
Bu arada, ünlü İngiliz kulübü Arsenal'in yetkilileri, Bursasporlu oyuncu Sercan'ı izlemek için Bursa'ya geldi. Arsenalli yetkililer, maçı VIP tribününden takip etti.
Karşılaşmayı, TFF Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener birlikte izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor