TS bu seriyi bitirmek isityor

Spor Toto Süper Ligi'nin 19. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacak olan Trabzonspor, dış saha kaderini değiştirmeyi hedefliyor.Sezonun ilk yarısında ligde oynadığı dış saha maçlarında sadece 4 puan çıkarabilen Karadeniz ekibi, 133 günlük de

TS bu seriyi bitirmek isityor

Spor Toto Süper Ligi'nin 19. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacak olan Trabzonspor, dış saha kaderini değiştirmeyi hedefliyor.

Sezonun ilk yarısında ligde oynadığı dış saha maçlarında sadece 4 puan çıkarabilen Karadeniz ekibi, 133 günlük deplasmandaki galibiyet hasretini dindirmek istiyor.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde tarih yazarak hem Avrupa'da hem de iç sahada maç kaybetmeyen Karadeniz ekibi bu başarılı istatistiğini deplasmanda oynadığı maçlara yansıtamadı. Ligin ilk yarısında oynadığı 8 dış saha maçından bir galibiyet ve bir beraberlik alarak sadece 4 puan çıkarabilen bordo-mavili takım 3 Şubat Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçını kazanarak, ligin ikinci yarısında oynayacağı ilk dış saha maçından galibiyetle ayrılarak deplasmanda şansızlığını kırmak istiyor.

"HEDEFİMİZ 3 PUAN"

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacakları müsabakada 3 puanı hedeflediklerini söyledi. Akçay, deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacaklarını belirterek, "13 haftadır kazanamayan bir takıma karşı oynayacağız. Komşumuz Çaykur Rizespor bizi yenmek için tüm gücüyle mücadele ederek bu maçı kazanarak çıkışa geçmek isteyecek. İki ebedi dost kulübün karşı karşıya geleceği maçta mutlaka bizim de hedefimiz maçı kazanmak ve sahadan 3 puan ile ayrılmaktır. Ancak bu müsabakanın sadece bir futbol maçı olduğu unutulmamalıdır. İki takım arasında son yıllarda atılan dostluk temelleri daha da geliştirilerek ileriye doğru taşınmaladır. Maçı sonucu iki takım açısından ne olur ise olsun, farklı güzelliklerin, farklı kazanımların olduğu iyi bir maç olmasını diliyorum" dedi.

Trabzonspor'un dış sahada oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar ise şöyle:

Beşiktaş-Trabzonspor: 2-0
Akhisar Belediyespor-Trabzonspor: 3-0
Kayserispor-Trabzonspor: 0-1
Fenerbahçe-Trabzonspor: 0-0
Kasımpaşa-Trabzonspor: 3-2
Gençlerbirliği-Trabzonspor: 3-2
Gaziantepspor-Trabzonspor:3-2
Galatasaray-Trabzonspor:2-1

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor