TS bu futbolcuyu almamıştı

Trabzonspr yönetici Celil Hekimoğlu'nun, Karlsuhe izleyip beğendiği ve mutlaka alalım dediği İtalyan oyun kurucu Porcello'nun Karlshue forması altında harikalar yaratıyor. Bonservisi elinde olan ve Trabzonspora gelmek için can atan 27 yaşındaki oyuncunun

TS bu futbolcuyu almamıştı

Trabzonspr yönetici Celil Hekimoğlu'nun, Karlsuhe izleyip beğendiği ve mutlaka alalım dediği İtalyan oyun kurucu Porcello'nun Karlshue forması altında harikalar yaratıyor.

 

Bonservisi elinde olan ve Trabzonspora gelmek için can atan 27 yaşındaki oyuncunun transferinden son dakika vazgeçilip yerine Colman alınmıştı.

 

Poercello geçen sezon Hansa Rostock'a maçında akıllara durgunluk veren bir frikik golüne imza atarken Trabzonspor taraftarına da adete vahlatttı.

 

Atılan frikik golleri her zaman takımların duran topları kullanma becerilerini gösterir. Duran topları kaleye istediği yere vurmak yıldız kramponların işidir. Usta ayaklar bazen meşin yuvarlarığı öyle yere atarlar ki, 2 kaleci olsa çıkaramaz

 

 Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var misali her frikikçinin stili farklıdır. Bazıları sert bazıları falsolu kullanır. Zaman zaman atılan frikik gollerinini videolarını izlemiş olabilirsiniz. Geçen sezon Karlshue'li Porcello'nun Hansa Rostock'a attığı frikik golü yine gündemde. Nedeni ise ise bu frikik golünün ders olarak frikikçilere izletilmesi.

 

İşte Porcello ve muhteşem frikik golü:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler