"TS Broos'u acilen göndermeli"

Trabzonspor için "Milli maç arasında Broos'u hemen yollasınlar. Türk antrenör getirsinler" demiştiniz. Böyle bir değişime gitmeyen Karadeniz ekibi, 2-2'lik skoru yakaladığı maçta 4-3 Galatasaray'a kaybetti. Sizce Trabzonspor'da alınması gereken en acil ka

"TS Broos'u acilen göndermeli"

Trabzonspor için "Milli maç arasında Broos'u hemen yollasınlar. Türk antrenör getirsinler" demiştiniz. Böyle bir değişime gitmeyen Karadeniz ekibi, 2-2'lik skoru yakaladığı maçta 4-3 Galatasaray'a kaybetti. Sizce Trabzonspor'da alınması gereken en acil karar nedir?

GEÇEN SEZONA GÖRE İYİ KADRO VAR AMA BAŞARI YOK

Ali Şen, “Bütün yazdıklarım aynen tecelli ediyor. Trabzonspor için her 5 maçın, nasıl ve hangi skorlarla geçeceğini önceki yazılarımda belirtmiştim! Geçen yıl 9 maçta 21 puan, bu sene 12 puan. Geçen yıl 9. haftada lider, bu yıl 9'uncu! Ve kadro da geçen sezona göre daha iyi”

“Antrenör kötü, bunu söylemiştim. Sadri benim dediğimi yapıp, milli maç arası Belçikalı'yı gönderip bir Türk antrenör getirseydi, menajerlikte duran Ünal Karaman gibi, Pazar akşamı Galatasaray'ı yenebilirlerdi. Trabzonspor o gece çok iyi oynadı. Çok beğendim. Savunma oyuncuları nerede duracağını bilmediğinden dolayı maçı kaybettiler. Benim tavsiyelerimi acele olarak yerine getirmezlerse, çok sevdiğim Trabzonlular daha da üzülecektir!”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor