TS Brezilyalı oyuncunun peşinde

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un, Hollanda'nın Ajax Kulübü'nün Brezilyalı oyuncusu Leonardo Vitor Santiago'yu gündemine aldığı bildirildi. Sol kanat oyuncusu arayışlarını sürdüren bordo-mavililerin, 25 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun transfer

TS Brezilyalı oyuncunun peşinde

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un, Hollanda'nın Ajax Kulübü'nün Brezilyalı oyuncusu Leonardo Vitor Santiago'yu gündemine aldığı bildirildi.

Sol kanat oyuncusu arayışlarını sürdüren bordo-mavililerin, 25 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun transferi için araştırma yaptığı öğrenildi.

Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada sol kanat için ellerinde bulunan listede Leonardo'nun da bulunduğunu belirterek, ''Şu anda bu isim üzerine bir yoğunlaşma yok. Oyuncuyla ilgili araştırma yapıyoruz'' dedi.

Bu futbolcuyu daha önce bordo-mavili kulüpte forma giyen ve gol kralı olan Gürcü oyuncu Şota'nın önerdiği öğrenildi.

 
Leonardo Kimdir

 

Asıl adı  Santiago Leonardo De Vitor olan oyuncu 09.03.1983 Brezilya doğumlu.

Futbola Nova Safra takımında başlayan ve 2000 Yılında Feyenord genç takımına gelen oyuncu 2005/2006 sezonunda NAC Breda'ya oradanda 2006/2007 sezonunda Ajax'a transfer oldu.

23 sırt numarasıyla Ajax'ta solaçık olarak forma giyen Leonardo 1.71 cm boyunda ve 70 kilo.

Bu yıl ligde 17 maçta 38 puanla 2. Durumda olan Ajax'ta 12 lig ve 4 UEFA kupası maçında forma giydi.

Lig maçlarında 2 gol atan oyuncu UEFA kupasında Ajax'ın deplasmanda Hamburg'u 1-0 Yendiği maçın da tek golünü atmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor