TS böyle ödülü kabul etmez

Trabzonspor'un resmi Web sitesinde yer alan açıklama şu şekilde: Bazı medya organlarında takımımızın Fenerbahçe'yi mağlup etmesi halinde oyuncularımızın ve teknik heyetimizin ücretsiz atış poligonu üyeliği elde edeceği yönünde yer alan haberler üzerine ku

TS böyle ödülü kabul etmez

Trabzonspor'un resmi Web sitesinde yer alan açıklama şu şekilde: Bazı medya organlarında takımımızın Fenerbahçe'yi mağlup etmesi halinde oyuncularımızın ve teknik heyetimizin ücretsiz atış poligonu üyeliği elde edeceği yönünde yer alan haberler üzerine kulübümüzden bir açıklamada yapıldı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi, “Trabzonspor Kulübü olarak sporun dostluk, barış ve kardeşlik ölçülerinden hareketle değerlendirilmesi yönündeki anlayışımızla çelişen ve topluma farklı bir imajla yansıyacak böylesi bir ödülü kabul etmemiz mümkün değildir. Yönetim kurulumuzdan habersiz ve herhangi bir talebe bağlı olmayan söz konusu açıklamaların tarafımızdan kabul edilebilir bir yönü bulunmamaktadır. Bu vesileyle iyi niyetinden şüphe duymadığımız ancak sportif içerikle bağdaştıramadığımız söz konusu ödülü kabul etmediğimizi bildiriyor, konuyu kamuoyunun bilgisine sunuyoruz”.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler