TS Bomba Gibi Patlayacak

Galati karşısında elde edilen başarısızlığın üzüntü verici olduğunu dile getiren Perekli, "Ancak bu sonuç futbolcularımızı inanılmaz kamçıladı... Ligde fırtına gibi esecek bir takım geliyor" dedi.İntertoto Kupası'nda Rumen takımı Galati'ye yenilerek drama

TS Bomba Gibi Patlayacak

Galati karşısında elde edilen başarısızlığın üzüntü verici olduğunu dile getiren Perekli, "Ancak bu sonuç futbolcularımızı inanılmaz kamçıladı... Ligde fırtına gibi esecek bir takım geliyor" dedi.


İntertoto Kupası'nda Rumen takımı Galati'ye yenilerek dramatik bir şekilde elenen ve UEFA'ya gitme şansını kaybeden Trabzonspor'da bu başarısızlığın takımı olumlu yönde etkileyeceği belirtildi.



Menajer Necmi Perekli, "Başarısızlık futbolcuların performansını yüzde 80 artırdı. Kendilerini ispat etmeye çalışan oyuncular bomba gibi patlayacak" dedi.

Başarı taraftarımızla gelecek

Trabzon'un kritik bir dönemden geçtiğini ifade eden Perekli, lige en hazır takımın kendileri olduğunu söyledi. Taraftarların geçen sezon ortaya koyduğu müsbet tavrı bu sene de beklediklerini dile getiren Necmi Perekli, "Üzüntümüz büyük.



Ancak geçmişe takılı kalarak yaşayamayız. Taraftarımızın desteğiyle ligde fırtına gibi eseceğiz" diye konuştu.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor