TS-BJK maçı muhtemel 11'i

Bir yanda Trabzonspor, diğer tarafta Beşiktaş... 2´de 2 yaparak zirveyi parselleyen iki dev, bugün kapışıyor. Trabzonspor: Tolga, Cale, Egemen, Song, Serkan, Selçuk, Hüseyin, Colman, Yattara, Gökhan, Umut Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Üzülmez, Zapotocny, Sivok

TS-BJK maçı muhtemel 11'i
Bir yanda Trabzonspor, diğer tarafta Beşiktaş... 2´de 2 yaparak zirveyi parselleyen iki dev, bugün kapışıyor.

Trabzonspor: Tolga, Cale, Egemen, Song, Serkan, Selçuk, Hüseyin, Colman, Yattara, Gökhan, Umut

Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Üzülmez, Zapotocny, Sivok, Serdar Kurtuluş, Tello, Cisse, Uğur, Serdar Özkan, Delgado, Bobo

Hakem: Halis ÖZKAHYA
Saat: 21.45
Stat: Avni Aker
Yayın: Lig TV

Yanal, zafere aç
Trabzonspor Teknik direktörü Ersun Yanal'ın Beşiktaş maçlarındaki karnesi hayli zayıf. Çeşitli takımlarla ligde Siyah-Beyazlılar'dan tam 11 yenilgi alan deneyimli hoca, sadece 3 kez galibiyet aldı, 3 maçta ise takımları berabere kaldı. Kartal'ın hocası Ertuğrul Sağlam'ın ise Trabzon'a karşı sadece 3 yenilgisi var. Ayrıca genç hoca, son 5 maçta Trabzon önünde 4 galibiyet aldı, 1 maç ise berabere tamamlandı.

Özkahya'yla üzülen yok
Zorlu Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasını yönetecek olan Halis Özkahya, kariyerinde ilk kez böylesine büyük bir mücadelede düdük çalacak. Daha önce 3 kez Trabzonspor maçında görev yapan Özkahya'nın yönettiği karşılaşmalarda Trabzonspor sahadan 3 galibiyetle ayrılmıştı. Özkahya, Beşiktaş'ın da 3 maçında görev yapmış, Kartal 2 galibiyet, 1 beraberlik almıştı.

Trabzon evinde mutlu!
Geçtiğimiz sezon oldukça kötü bir dönem geçirmiş olmasına rağmen iç sahada fazla yara almayan Trabzonspor, tam 238 gündür yenilmiyor. Evindeki son mağlubiyetini 19 Ocak 2008'de Gençlerbirliği Oftaş'tan 2-1 ile alan Karadeniz temsilcisinin bileği daha sonraki müsakabalarda bükülmemişti. Bordo-Mavililer, bu süreçte 6 galibiyet alıp, 2 kez de rakipleriyle berabere kaldı.

Ligde eşitlik var
Beşiktaş ile Trabzonspor, bugün 102. kez karşılaşacak. Oynanan 101 karşılaşmanın 42'sini Beşiktaş, 38'sini Trabzonspor kazanırken, 21 maçta ise berabere sonuçlandı. İki takım arasında yapılan 68 lig maçında taraflar 27'şer galibiyet alırken, 14 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler