TS-BJK maçı Hıncal'ı uyuttu!

Çok iyi maç olacak diye eve arkadaşlarını çağırmıştı. Ama maçın 15. dakikasından itibaren uyumaya başladı. Bakın o maç hangisi? Hıncal Uluç 0-0 biten Beşiktaş - Trabzonsor maçında uyuduğunu söyledi. NTV'de 90. Dakika programında haftanın spor olaylarını d

TS-BJK maçı Hıncal'ı uyuttu!
Çok iyi maç olacak diye eve arkadaşlarını çağırmıştı. Ama maçın 15. dakikasından itibaren uyumaya başladı. Bakın o maç hangisi?

Hıncal Uluç 0-0 biten Beşiktaş - Trabzonsor maçında uyuduğunu söyledi.

NTV'de 90. Dakika programında haftanın spor olaylarını değerlendiren Hıncal Uluç, program partnerleri Fuat Akdağ, Haşmet Babaoğlu'na maç gecesini anlattı.

UYUMAMAM İÇİN BENİ DÜRTTÜLER

Çok iyi bir maç olacağını bekledikleri için evin hınca hınç dolu olduğunu söyleyen Uluç "Yattara'nın oynamadığını öğrenince zaten baştan üzüldük" dedi...

Uluç'a göre her iki takım da beraberlik için oynuyordu. Uluç'a göre "sanki iki teknik direktör birbirlerine 'sen razı mısın 0-0'a, tamam ben de razıyım'" demişti...

MAÇIN EN ZEVKLİ ANI BİTİŞ DÜDÜĞÜNÜN ÇALDIĞI ANDI

Maçın 15. dakikasından sonra yanında oturan arkadaşının sürekli uyumaması için kendini dürttüğünü söyleyen Uluç maçla ilgili şunları söyledi:

"Seyredeceğim bir tek futbol akını yok... Forvetler de bek gibi oynuyor. Bir tek işleri karıştıran kişi var Trabzonspor'da Serkan var. Onu da kenara aldı. Ortada futbol zevki diye hiçbir zevki kalmadı. Maçın en zevkli anı maçın bitiş düdüğünün çaldığı andı"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor