TS-BJK maçı güvenlik toplantısı

TS ile BJK arasında yapılacak karşılaşma öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu toplanırken rutin tedbirler alacağını belirten Vali Okutan, BJK taraftarının da karşılaşmaya geleceği duyumunu aldıklarını belirtti.Hüseyin Avni Aker Stadı'nda, Trabzon Valisi Nuri Ok

TS-BJK maçı güvenlik toplantısı

TS ile BJK arasında yapılacak karşılaşma öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu toplanırken rutin tedbirler alacağını belirten Vali Okutan, BJK taraftarının da karşılaşmaya geleceği duyumunu aldıklarını belirtti.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda, Trabzon Valisi Nuri Okutan başkanlığındaki toplantıya, Emniyet Müdürü Feridun Boz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener katıldılar.

Vali Nuri Okutan, toplantının ardından yaptığı çıklamada, Beşiktaş maçıyla ilgili ekstra bir güvenlik tedbiri almayacaklarını söyledi.

Rutin tedbirler alacaklarını ifade eden Vali Okutan, "Kitlesel bir hareket beklemiyoruz. Ancak birkaç kişinin olumsuz tavrı karşısında kulüpler cezalarla karşılaşıyor. Basında çok olumsuz görüntüler oluyor. Beşiktaş maçı da önemli bir maç. Bunun için daha hassas, daha dikkatli tedbirleri gözden geçiriyoruz" diye konuştu.

Okutan, karşılaşmaya Beşiktaş taraftarının geleceği duyumunu da aldıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor